Är du bra på el?

Vi söker elektriker!

Sökes: Elektriker till AW Elteam

Vi söker just nu dig med erfarenhet inom områdena Service, Entreprenad eller Industri och är reda för nya utmaningar.

AW Elteam är ett elinstallationsföretag som huvudsakligen verkar i Kungälv och Göteborg med omnejd. Vi är ca 65 medarbetare inom service, entreprenad, styr, larm och industri. Här ges du möjlighet att utvecklas, utmanas och bli en del av ett härligt gäng som hjälps åt för att lyckas.

Din roll:

I rollen som Elektriker hos oss arbetar du i nära samarbete med projektledare och kollegor och genomför nya elinstallationer eller service på elektriska anläggningar. Du har förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är noggrann och rationell och arbetar hela tiden för att kunden ska vara nöjd med helheten av ditt arbete och vårt bemötande. Du ansvarar för att driva arbetet enligt tidplan och mot uppsatta mål samt att kommunicera med kund och kollegor. Du bidrar givetvis med din kunskap till kollegor och är nyfiken på att ständigt utvecklas inom yrket genom att lära dig nya saker!

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår:

Välkommen att höra av dig till oss med ditt CV och en personlig presentation. Du är givetvis välkommen att höra av dig med frågor och funderingar kring rollen!

Ansök på: rekrytering@awelteam.se
Henrik Augustsson, 0700-91 25 40, henrik.augustsson@awelteam.se
Jonas Haglund, 0705 59 94 29, jonas.haglund@awelteam.se

Henrik Augustsson och Jonas Haglund

AW Elteam