ledandemontör

Ledande montör

Vi söker Ledande montör

Sökes: Ledande montör till AW Elteam

Är Du elektriker i en arbetsledande roll med erfarenhet från entreprenad och vill jobba i en miljö där du får möjlighet att utvecklas och bidra till fortsatt positiv utveckling?

Vi söker dig som är positiv, strukturerad, kommunikativ, nyfiken och värderar trygghet och långsiktighet i din arbetsmiljö.

AW Elteam är ett elinstallationsföretag i Kungälv som tar ansvar för el- styr- larm och datainstallationer, huvudsakligen i Kungälv och Göteborg med omnejd.  Vi är idag ca 50 medarbetare uppdelade på Service, Entreprenad, Styr och Larm. Vi arbetar med långsiktiga kundrelationer och har förtroende och serviceanda som ledord i verksamheten.

Din roll:

I rollen som ledande montör har du ansvaret för att driva, leda och genomföra elinstallation på arbetsplatsen. Du arbetar som länken mellan projektledare, elektriker och de övriga yrkesgrupperna, vilket innebär att din roll till stor del handlar om kommunikation och kvalitetssäkring. Du ansvarar för att driva arbetet enligt tidplan och mot uppsatta mål samt att kommunicera och skapa förståelse för detta i gruppen. Du bidrar givetvis med din kunskap som elektriker och genomför installationsarbete.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår:

Välkommen att höra av dig till oss med ditt CV och en personlig presentation. Du är givetvis välkommen att höra av dig med frågor och funderingar kring rollen! Sista ansökningsdag 31 januari 2019.

Henrik Augustsson

AW Elteam

Mail: henrik.augustsson@awelteam.se

Tel.   0700-91 25 40

www.awelteam.se