Är du bra på el?

Vi söker elektriker!

Vi är alltid intresserade av duktiga elektriker. Hör gärna av dig till oss!

Sökes: Elektriker till AW Elteam

Är Du elektriker och vill jobba i en miljö där du får möjlighet att utvecklas och bidra till fortsatt positiv utveckling?

Vi söker dig som är positiv, strukturerad, nyfiken och värderar trygghet och långsiktighet i din arbetsmiljö.

AW Elteam är ett elinstallationsföretag i Kungälv som tar ansvar för el- styr- larm och datainstallationer, huvudsakligen i Kungälv och Göteborg med omnejd.  Vi är idag ca 50 medarbetare uppdelade på Service, Entreprenad, Styr och Larm. Vi arbetar med långsiktiga kundrelationer och har förtroende och serviceanda som ledord i verksamheten.

Din roll:

I rollen som Elektriker hos oss arbetar du i nära samarbete med projektledare och kollegor och genomför nya elinstallationer eller service på elektriska anläggningar. Du har förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är noggrann och rationell och arbetar hela tiden för att kunden ska vara nöjd med helheten av ditt arbete och bemötande. Du ansvarar för att driva arbetet enligt tidplan och mot uppsatta mål samt att kommunicera med kund och kollegor. Du bidrar givetvis med din kunskap till kollegor och är nyfiken på att ständigt utvecklas inom yrket genom att lära dig nya saker!

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår:

Välkommen att höra av dig till oss med ditt CV och en personlig presentation. Du är givetvis välkommen att höra av dig med frågor och funderingar kring rollen!

Henrik Augustsson

AW Elteam

Mail: henrik.augustsson@awelteam.se

Tel.   0700-91 25 40

www.awelteam.se