Elektriker

Sökes: Elektriker

Välkommen till AW Elteam. Här kommer du både kunna utvecklas och utmanas samtidigt som du har stöd av dina kollegor. Har du några års erfarenhet inom områdena ServiceEntreprenad, styr eller Industri och känner att det skulle vara intresserat att veta mer, fyll i ett enkelt formulär, så återkommer vi! (Du behöver inte ha CVt redo för att skicka in en intresseanmälan). Du är självklart välkommen att besöka oss, slå en signal eller skicka ett mail.

Varför AW Elteam

– Tillsammans ger vi dig möjligheter att utvecklas.

– Du ges Utveckling och Utmaning med löpande utbildnings- och möjligheter med nya uppgifter.

– Ordning och reda som ger dig basen att kunna fokusera på yrket

– Stora möjlighet med att kunna prova olika affärsområden inom företaget.

– Du kan påverka! Chefer är lättillgängliga och vi är inte styrda av en koncern.

AW Elteam är ett elinstallationsföretag som huvudsakligen verkar i Kungälv och Göteborg med omnejd. Vi är ca 65 medarbetare inom service, entreprenad, styr, larm och industri. Här ges du möjlighet att utvecklas, utmanas och bli en del av ett härligt gäng som hjälps åt för att lyckas.

Din roll:

I rollen som Elektriker hos oss arbetar du i nära samarbete med projektledare och kollegor och genomför nya elinstallationer eller service på elektriska anläggningar. Du har förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är noggrann och rationell och arbetar hela tiden för att kunden ska vara nöjd med helheten av ditt arbete och vårt bemötande. Du ansvarar för att driva arbetet enligt tidplan och mot uppsatta mål samt att kommunicera med kund och kollegor. Du bidrar givetvis med din kunskap till kollegor och är nyfiken på att ständigt utvecklas inom yrket genom att lära dig nya saker!

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår:

– Planering av det dagliga arbetet

– Elinstallationsarbete

– Materialhantering

– Kommunikation

Välkommen att skicka in din ansökan via formuläret nedan: