Företagstjänster

Vår bredd, spets och långa erfarenhet gör oss till en elpartner att lita på.

En elpartner som tar helhetsansvar, vågar tänka nytt och skapar värde.

Vår ambition är att vara en trygg, professionell och nytänkande partner som bidrar till ert projekt. Därför erbjuder vi den bredd och spets som behövs för att skapa morgondagens helhetslösningar. Vi har kapaciteten att ta oss an stora uppdrag och flexibiliteten som krävs för mindre insatser. Vi arbetar främst i göteborgsregionen och utgår från vårt huvudkontor i Kungälv. Hör av dig så hittar vi tillsammans bästa möjliga lösning för just ditt projekt.

Företagstjänster inom elteknik

Elentreprenad i Kungälv och Göteborg.

Elentreprenad

Som helhetspartner inom elentreprenad tar vi hand om er fastighets samlade elteknik. Från installation, kommunikation, samarbete och tidsplanering.

Elinstallationer

Med lång erfarenhet och hög kompetens inom elinstallationer kan du som privatperson eller företagskund lita på att vi alltid levererar kvalitet.

Elservice

En elanläggning behöver löpande underhåll, översyn och anpassningar för att vara driftsäker. Som servicekund hos oss kan du vara trygg med att vi tar hand om all service
Laddlösningar för fastigheter, BRF:er och företag.

Laddningssystem elbilar

Vi hjälper dig att välja rätt system och säkerställer bästa lösning utefter dina förutsättningar.
Larminstallationer för fastigheter.

Larminstallationer

Med lång erfarenhet av larminstallationer och säkerhetslösningar hjälper vi dig som privatperson eller företagskund att hitta rätt.

Smart fastighet

Styr lamporna, uttagen, energin och billaddning med en enkel app. Vi guidar dig till rätt lösning.
Solenergi för företag. Installation och solceller för fastigheter.

Solenergilösningar fastighet

Är du intresserad av solenergi till ditt företag eller privatbostad? Vi hjälper dig med smarta och leverantörsoberoende helhetslösningar.
Styr- och reglerteknik, tjänster utförda av behöriga elektriker

Styr och reglerteknik

Ökad energieffektivitet ställer krav på automation och styrning. Tillsammans med våra samarbetspartners installerar vi lösningar för fastigheter och industrier.