Privat elbilsladdning

Helhetslösningar för elbilsladdning och installation av laddbox.

Installation av laddbox för husägare inom Kungälv & Göteborg

Att välja laddbox kan vara komplext och lite lurigt. Du behöver både en elektriker och en laddbox-leverantör. På AW Elteam är vi leverantörsoberoende vilket möjliggör installation av just den laddboxen du vill ha. 

Vad ska jag tänka på vid val av laddbox?

Generellt sätt klarar de flesta fastigheters elsystem en installation av laddbox. Dock kan det finnas undantag. För att vara säker ber vi dig därför att ange din adress vid beställning så att vi kan kontrollera möjligheterna. En annan vanlig fråga är hur många uttag laddboxen bör ha. Det enkla svaret är: det beror på hur många elbilar hushållet har. 

Klarar mitt hem en laddbox?

Det finns inget direkt svar på denna fråga. Men oftast går det att hitta lösningar som passar just din elsituation. Det som kan begränsa är belastning och om det finns kapacitet i anläggningen.

Har ni fastpris på laddbox och installation?

Självklart vill vi hjälpa dig som kund med en bra helhetslösning för laddbox oavsett var du bor. Vårt huvudkontor ligger i Kungälv vilket innebär att vi främst är verksamma inom området kring Kungälv och Göteborg. Men skicka gärna en förfrågan så återkommer vi om det går att lösa.

Installerar ni utanför Göteborg och Kungälv?

Vårt huvudkontor ligger i Kungälv och det är här vi utgår ifrån. Det innebär att vi gärna tar oss an installationsuppdrag hos kunder i närliggande områden, exempelvis Stenungsund, Kode, Bohus, Tjörn och Orust.  

Paketlösning för installation av laddbox

Vi är leverantörsoberoende vilket innebär att du som kund är fri att välja fritt bland alla laddboxar på marknaden. Självklart lämnar vi garanti på installationsarbetet och säkerställer att ditt hushåll klarar av belastningen.

För dig som vill ha en paketlösning erbjuder vi hårdvara, installation och uppdatering av hushållets elskåp.   

 

Laddboxpaket Zaptec Small

Laddboxpaket med laddbox från Zaptec. Paket inkluderar standardinstallation, gratis molntjänst alt. app, uppkoppling med 4G och WiFi, RFID-tagg och max laddeffekt på 22 kW.

 

 • Zaptec Laddbox
 • Max laddeffekt 22 kW
 • RFID-tagg

Från: 6 545 kr

Pris inkl. standardinstallation efter grönt skatteavdrag

 

Laddboxpaket Zaptec Medium

Laddboxpaket med laddbox från Zaptec med lastbalansering. Paket inkluderar standardinstallation, lastbalansering gratis molntjänst alt. app, uppkoppling med 4G och WiFi, RFID-tagg och max laddeffekt på 22 kW.

 

 • Zaptec Laddbox/Lastbalansering
 • Max laddeffekt 22 kW
 • RFID-tagg

Från: 9 221 kr

Pris inkl. standardinstallation efter grönt skatteavdrag

 

Laddboxpaket Zaptec Large

Laddboxpaket med laddbox från Zaptec med lastbalansering och kabel. Paket inkluderar standardinstallation, lastbalansering, kabel (5m), gratis molntjänst alt. app, uppkoppling med 4G och WiFi, RFID-tagg och max laddeffekt på 22 kW.

 

 • Zaptec Laddbox/Lastbalansering/Kabel
 • Max laddeffekt 22 kW
 • RFID-tagg

Från: 10 251 kr

Pris inkl. standardinstallation efter grönt skatteavdrag

 

Laddboxpaket Phasebox One

Stilren säker Laddbox utvecklad och monterad i Sverige. Utöver lastbalansering, automatisk och kabel har även Phasebox One fasoptimering . Vilket gör att den byter laddningsfas baserat på belastning i huset.

Paket inkluderar standardinstallation, lastbalansering, spiralkabel (4m), gratis molntjänst/portal, och max laddeffekt på 11 kW, .

 • Laddbox/Lastbalansering/Kabel
 • Max laddeffekt 11 kW
 • Portaltjänst
 • 4m fast spiralkabel
 • Automatisk mjukvaruppdatering via molnet

Från: 13 495 kr

Pris inkl. standardinstallation efter grönt skatteavdrag