Installation av solceller

Helhetslösningar för solceller och installation i Kungälvsområdet.

Installation av solceller 

för villaägare  i 

Kungälv & Göteborg

Solceller är en bra lösning för att kunna ta tillvara på den energi som solen ger. Vi har kompetensen och kunskapen som krävs för att installera solceller för privatpersoner.

Vi arbetar främst inom Kungälv och Göteborg men kan även ta oss an uppdrag i närliggande kommuner. Med våra helhetslösningar för solceller får du ett paketpris innehållande material, installation och uppkoppling. 

Varför anlita elektriker för installation av solceller?

Det är ofta fördelaktigt att anlita behöriga elektriker vid installation av solceller då personen har kompetensen som krävs för att säkerställa en säker och korrekt installation av systemet. En elektriker kan även bidra med värdefulla råd gällande effektivitet, optimering och placering.  

Garanti på både installation och solceller?

Som en helhetsleverantör av solceller till privatpersoner lämnar vi garanti på både utförd installation och hårdvara. Vi är dessutom leverantörsoberoende vilket innebär att vi alltid kan erbjuda dig bästa möjliga system.   

I vilken riktning och lutning bör solceller installeras?

Moderna solceller har en relativt hög effektivitet och kan installeras i olika lutningar. En tumregel är dock att lutning bör vara någonstans mellan 30 och 45 grader. Det är även viktigt att ta hänsyn till fastighetens förutsättningar för att undvika skugga. Som en helhetspartner hjälper vi dig med rådgivning för att hitta den mest optimala lösningen för just ditt hushåll.   

Angående frågan om vilken riktning solcellerna bör installeras är det mest fördelaktigt med söderläge, men ofta är effektiviteten tillfredsställande även i andra riktningar förutsatt att solen kommer åt.   

Installerar ni endast i Kungälv och Göteborg?

Vårt huvudkontor ligger i Kungälv och det är här vi utgår ifrån. Det innebär att vi gärna tar oss an installationsuppdrag av solceller hos kunder i närliggande områden, exempelvis Stenungsund, Kode, Bohus, Tjörn och Orust.  

Solcellspaket: installation, hårdvara och uppkoppling. 

Som kund hos oss får du en helhetsleverantör av solcellspaket. Det innebär att vi hjälper dig hela vägen från rådgivning, val av solceller till installation och uppkoppling. Och du kan vara helt trygg med att vi lämnar garanti på både arbete och hårdvara. 

Valfrihet att välja
Vi är leverantörsoberoende vilket innebär att du är fri att välja vilket system du vill. Om du vill rekommenderar vi gärna det system som vi anser är optimalt för dina förutsättningar.  

 

Lilla Solcellspaketet 5.9 kWp

Mindre solcellspaket som innehåller 14 paneler med 25 års produktgaranti. Hybridväxlare Growatt med 10 års produktgaranti. Förberett för batterilagring. Standardinstallation ingår i priset.

 

  • 14 paneler á 420 W
  • Installation & resor
  • Växelriktare 5,9 kWp

Från: 108 000 kr

Pris inkl. installation och efter grönt teknik-avdrag

Mellan Solcellspaketet 9.2 kWp

Mellanstort solcellspaket som innehåller 22 paneler med 25 års produktgaranti. Hybridväxlare Growatt med 10 års produktgaranti. Förberett för batterilagring. Standardinstallation ingår i priset.

 

  • 22 paneler á 420 W
  • Installation & resor
  • Växelriktare 9,2 kWp

Från: 138 375 kr

Pris inkl. installation och efter grönt teknik-avdrag

Stora Solcellspaketet 10.9 kWp

Stort solcellspaket som innehåller 26 paneler med 25 års produktgaranti. Hybridväxlare Growatt med 10 års produktgaranti. Förberett för batterilagring. Standardinstallation ingår i priset.

 

  • 26 paneler á 420 W
  • Installation & resor
  • Växelriktare 10,9 kWp

Från: 145 875 kr

Pris inkl. installation och efter grönt teknik-avdrag

Vill du veta mer om hur vi jobbar med installation av solceller eller önskas en offert?

Kontakta mig nedan eller fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snart vi kan!

Reine Mörk

Solenergi

Hör av dig så ser vi hur vi kan jobba tillsammans och skapa
lyckade projekt inom solenergi.