Smarta hem-lösningar

En smidigare vardag med färdiginstallerade smarta hem-lösningar.

Rätt smarta hem- lösningar förenklar livet.

Styr ditt hem med en enkel app. Koppla upp lampor, eluttag och timers och ställ in för bästa möjliga energieffektivitet. Vi hjälper dig med att hitta rätt tekniklösning och installerar enligt praxis. Som en leverantörsoberoende aktör behöver vi inte ta hänsyn till fabrikat eller specifika lösningar. Vi installerar det som bli bäst för dig.

Vad ingår i smarta hem?

Enkelt beskrivet ingår allt som går att koppla upp mot ett digitalt gränssnitt och som kan kontrolleras med en smartphone. Sedan är det lite olika förutsättningar hos olika leverantörer.

Några exempel på smarta hem-lösningar:

  • Styr lampor
  • Styr eluttag
  • Kontrollera elförbrukning
  • Få en överblick av husets energianvändning
  • Sätt smarta program för automation
Kan ni leverera lösningar som visar spotpriser?

Detta beror på vilken elleverantör du har och om dina system tillåter automatiskt uppdaterad energianvändning. Men rent tekniskt är svaret: ja, vi kan installera system som visar spotpriser.

Rekommenderar ni en viss teknik?

Vi har erfarenhet av att jobba med vissa teknikleverantörer och kan därför deras lösningar bättre. De system som vi har samarbete med för tillfället är: 

– Schneider Wiser system

-Plejd smart belysning

Installerar ni endast i Kungälv och Göteborg?

Då vi är baserad i Kungälv är det oftast smidigast för både dig som kund och för oss som elektriker att uppdragen finns relativt nära. Men självklart är vi öppna för förfrågningar från andra närliggande kommuner. 

AW_Elteam_Smarta_Hem

Paketlösning för smarta hem

Vi är leverantörsoberoende installatörer vilket innebär att vi installerar det system som passar dig bäst. Dock har vi bra erfarenheter av Schneiders Wiser-system och Plejd och erbjuder därför färdiga paketlösningar inkl. hårdvara, installation och uppkoppling. 

Schneider Wiser

Schneider Wiser systemet är framtaget för att kunna styra dina enheter trådlöst via en app oavsett var du än befinner dig, startkitet innehåller de vanligaste komponenterna för att komma igång med Wiser. 

 

Plejd

Plejd är ett system som framförallt riktar in sig på smart belysning. Systemet installeras av behörig elektriker och kan sedan enkelt styras med mobiltelefonen. Ett bra alternativ att överväga vid nybyggnation eller renovering. 

 

Kontakta oss för prisförslag på lösningar för smarta hem

Fyll i uppgifterna så kontaktar vi dig med prisförslag. Vi utför främst uppdrag inom Kungälv och Göteborg

Välkommen med din förfrågan.