Larmpaket för hushåll

Larminstallationer och larmpaket till hushåll i Göteborg och Kungälv.

Larm för en tryggare vardag – helhetslösningar för hem och hushåll.

En larminstallation har många likheter med elinstallationer. Därför är det extra tryggt att låta en behörig elektriker installera larmsystemet för hemmet. Vi erbjuder rena installationstjänster men också helhetslösningar med NookBox Larm.

Behövs en elektriker för larminstallation?

Det enkla svaret är: nej. Det mer komplexa svaret är: nja, det är fördelaktigt eftersom en elektriker har specifik kunskap och lång erfarenhet av installationer i hem. Därför är en larminstallation utförd av elektriker många gånger en tryggare och säkrare lösning.

Vilka larmsystem installerar ni?

Du som kund kan välja det larmsystem som passar dig bäst, vi hjälper dig med såväl installation som uppkoppling.

Vi samarbetar dessutom med leverantören NookBox och erbjuder paketlösningar med hårdvara, installation och uppkoppling. 

Utför ni endast installationer i Kungälv och Göteborg?

Vårt huvudkontor ligger i Kungälv och det är här vi utgår ifrån. Det innebär att vi gärna tar oss an installationsuppdrag av solceller hos kunder i närliggande områden, exempelvis Stenungsund, Kode, Bohus, Tjörn och Orust.  

NOOKBOX – en smart lösning för hemlarm och säkerhet

NookBox är ett smart inbrottslarm anpassat för det moderna hemmet. Genom din smartphone har du alltid koll på ditt hem vare sig du är på jobbet eller på långväga semester. NookBox ger dig inte bara ett säkrare hem utan skapar nya möjligheter till en skönare tillvaro genom sina funktioner för smarta hem.

Valfrihet att välja
Med NookBox behöver du inte oro dig för extra kostnader, det håller koll på ditt hem ändå. Men vill du öka säkerheten kan du alltid koppla upp dig mot en larmcentral när du vill.

Ladda ned broschyr från NookBox för att läsa mer.

Larmpaket inkl. installation

Smart larmpaket från NookBox inklusive larminstallation. Paketet innehåller: Gateway Nookbox 4G med inbyggt batteri &  sirén, manöverpanel för till- & frånkoppling, 2 st magnetkontakter/dörrsensorer samt 2 st rörelsedetektorer.

 

  • Smart larmsystem
  • Inga månadskostnader
  • Installation av professionell larmtekniker

Från: 9 900 kr

Pris inkl. installation